fbpx
Loading...
Teden pisanja z roko 2023

Odpiramo prijave na 8. Teden pisanja z roko

Spoštovani,

prepričani smo, da tudi sami opažate, kako digitalizacija skupaj z drugimi oblikami modernizacije v zadnjih letih vse bolj izpodriva vrednote, kakršne so posvečenost, osredotočenost, natančnost in navsezadnje tudi zmernost ter pisanje z roko.

Da bi opozorili nanje, 8. Teden pisanja z roko, ki bo potekal med 23. in 27. januarjem 2023, posvečamo prav njim ter z današnjim dnem odpiramo prijave nanj. Te bodo mogoče vse do petka, 30. septembra 2022, nakar prijav nanj ne bomo več sprejemali.

Vabimo vas torej, da izpolnite prijavnico in za koordiniranje dejavnosti določite izključno enega učitelja (na šolo), ki bo v naslednjih mesecih kontaktna oseba ter prejemnik sporočil, vezanih na vsebino, dejavnosti in dodatne aktivnosti v okviru Tedna pisanja z roko 2023.

Hkrati vas vabimo tudi, da postanete naš član in izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo. Izpolnjeno pristopno izjavo nam pošljite na ali na Društvo Radi pišemo z roko, Stegne 23a, 1000 Ljubljana.

Temo 8. Tedna pisanja z roko, imena ambasadorjev in druge napotke vam bomo predvidoma poslali sredi oktobra. Do takrat pa ne pozabite: rok za prijavo je petek, 30. september 2022!

Veselimo se vnovičnega sodelovanja,

Društvo Radi pišemo z roko