fbpx
Loading...

Analiza pisave z malo zabave

Kakšna je vaša pisava? Ali pisava vaših bližnjih?  Kaj pomeni velika, kaj majhna pisava? Sami lahko ugotovite, kaj izraža.

Z Vodičem boste korak za korakom raziskovali zanimivo povezanost med pisavo in osebnostjo. 

Vodič je razdeljen v 13 poglavij. Le-ta predstavljajo osnovne kazalnike oz. pisalne poteze  v analizi pisave in njihovo razlago osebnostnih lastnosti. Vsak kazalnik ponuja od tri do šest možnosti. Preprosto boste pogledali, katera od ponujenih je najbližja vaši pisavi in to zabeležili. Prvi kazalnik je, na primer, naklon v pisavi. Pogledali boste svoj rokopis in izbrali naklon- zelo levi, levi, naravnost, desni, zelo desni, spremenljiv, ki najbolj ustreza vašemu rokopisu. Na hrbtni strani boste prebrali razlago kazalnika. Tako boste nadaljevali vse do 13. kazalnika. Na Povzetku kazalnikov za analizo pisave na koncu Vodiča boste zabeležili vsakega, ki ste ga izbrali, v ustrezno vrstico. Z izbranimi odgovori boste lahko napisali mini analizo pisave.

Postopek je torej razdeljen v štiri stopnje:

1. Napisali boste vsaj 5 vrstic besedila, s podpisom, na brezčrten papir.

2. Primer za primerom boste odkrivali, katere značilnosti pisave ustrezajo vašemu vzorcu.

3. Na hrbtni strani boste prebrali razlago osebnostnih lastnosti. Ustrezno boste označili na Povzetku, ki je na koncu Vodiča.

4. Napisali boste mini analizo vaše pisave.

Avtorica: Marijana Jazbec

Cena: 10 evrov; pošiljka po povzetju: 12,90 evrov.

Naročilo oddate na e-naslov:

po pošti: Društvo Radi pišemo z roko, Stegne 23 a Ljubljana

ali po telefonu 030 998 217.