fbpx
Loading...

Drugo sporočilo – Teden pisanja z roko 2024

Spoštovane koordinatorke in spoštovani koordinatorji Tedna pisanja z roko 2024, pred vami je drugo sporočilo. 

V organizacijskem odboru Tedna pisanja z roko 2024, ki ga sestavljamo Nadja Lazar (predsednica), Rok Lipnik (podpredsednik), Marijana Jazbec (častna članica in urednica glasila Društva), 

Aleksandra Kosec (vodja Uric pisanja z roko v domovih za starejše), Urška Macura (učiteljica na OŠ Jožeta Moškriča) in Maja Pahor (svetovalna delavka na OŠ Branik) pripravljamo Teden pisanja z roko 2024, 

snujemo ideje in pripravljamo program Tedna. Moto letošnjega Tedna je »Zapis časa o nas«, ko bomo na različne načine ustvarjali spomine in spoznavali sebe in svoje bližnje.

Z današnjim sporočilom vam s ponosom predstavljamo ambasadorje Tedna pisanja z roko 2024, to so:

Nik Škrlec, igralec in ustvarjalec,

Iza Sia Login, podjetnica, svetovalka, mama mačka Toma in

dr. Blaž Koritnik, nevrolog, tajnik društva Sinapsa.

Njihovi vsebinsko bogati rokopisi so na plakatu. Teden pisanja z roko podpirata tako Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje kot Zavod RS za šolstvo. 

Dr. Darjo Felda je na roko napisal poslanico vsem sodelujočim. Tako plakat Tedna kot ministrova poslanica sta v priponki. Priložena dokumenta lahko uporabite za vaše spletne strani.

Na 39. slovenskem knjižnem sejmu bomo predstavljali naše Društvo, toplo vabljeni, da se oglasite na stojnici v dvorani Kocka (A2), na prodajnem mestu številka 10. 

Tu boste lahko prevzeli plakate, s katerimi bomo vabili k Tednu.  Na stojnici boste lahko napisali tudi razglednico Društva, znamke nam bo podarila Pošta Slovenije.

Veseli bomo srečanja z vami. Če plakata ne boste prevzeli, ga lahko pošljemo v e-obliki in ga natisnete sami.

Če imate kakšno pobudo ali vprašanje, nam lahko pišete na mail .

Toliko za zdaj, ponovno se oglasimo v začetku decembra. Lepo vas pozdravljam,

Nadja Lazar, predsednica