fbpx
Loading...

Prijavna naročilnica
  *Članarino obračunavamo enkrat letno, predvidoma februarja. Za kolektivne člane ta znaša 50,00 EUR letno.

  V okviru 8. Tedna pisanja z roko ponujamo več dejavnosti. Prosimo, da označite tiste, katerih se nameravate udeležiti oziroma izkažete zanimanje za gostovanje ambasadorjev na vaši šoli.  *Strokovno predavanje za koordinatorje (gostujoči govorec) bo predvidoma izvedeno konec februarja ali v začetku marca. Za koordinatorje, katerih krovna institucija je član Društva Radi pišemo z roko, je predavanje brezplačno. Za nečlane kotizacija znaša 30,00 EUR. V primeru, da se predavanja želi udeležiti več oseb iz iste organizacije, kotizacija za vsakega nadaljnjega udeleženca (tako članov kot nečlanov) znaša 15,00 EUR.


  Prosimo, izberite ambasadorja, ki bi ga želeli gostiti na šoli (pri večini njih je datum, glede na njihovo razpoložljivost, že določen).

  *Prijava je informativne narave. V času Tedna pisanja z roko nameravamo vsak dan izvesti eno gostovanje, v primeru večjega števila prijav in več prijav iz iste regije. V kolikor se bodo ambasadorji strinjali, vas lahko obiščemo tudi na kakšen drug termin. Druženje z ambasadorji sicer traja dve šolski uri (90 min). Cena za institucije, ki so naš član, znaša 250,00 EUR (plus potni stroški), cena za nečlane 350,00 EUR (plus potni stroški).


  Prosimo, izberite predavanja, ki bi jih želeli izvesti na šoli (neobvezno).

  (*) Predavanje v trajanju ene ure (60 min) je za institucije, ki so član Društva Radi pišemo z roko, brezplačno, poravnajo se le potni stroški. Nečlani poleg potnih stroškov poravnajo tudi honorar v višini 100,00 EUR.  *Navedeni datum je informativne narave. Končni termin izvedbe bomo glede na vaše želje uskladili s predavateljico.  *Zaključna prireditev bo predvidoma potekala 15. 4. 2023 v dopoldanskem času v Krajinskem parku Goričko. Namenjena je vsem koordinatorjem, ki jim bomo po krajšem programu izročili potrdila o sodelovanju, in nagrajencem v okviru nagradne igre. Zaključna prireditev je brezplačna za vse.


  Vpišite število udeležencev (z vami vred):  *Najlepše in najboljše ter nagrajene izdelke želimo pokazati tudi drugim, zato pozivamo vse, ki imate možnost razstavljanje, da izdelke razstavite in nanje opozorite tudi druge. Razstava se bo predvidoma vsak mesec selila na drugo lokacijo, in sicer med aprilom 2023 in aprilom 2024.

  Kateri mesec bi želeli razstavljati izdelke?

  Poleg številnih dejavnosti, v Društvu ponujamo tudi možnost naročila razglednic, povezanih z nosilno temo 8. Tedna pisanja z roko, novoletnih razglednic in delfinčkov, pripomočkov za pravilno držo pisala.


  *Cene tematskih razglednic se za institucije, ki so član Društva Radi pišemo z roko, in tiste, ki to niso ne razlikujejo.

  *Paket (50 kosov) novoletnih razglednic je za institucije, ki so član Društva Radi pišemo z roko, brezplačne. Za tiste, ki to niso, paket znaša 25,00 EUR.